Dokazano je: Za dobar seks neophodno je da predigra traje najmanje 6 minuta!

Autor: Republika

Lifestyle

21.02.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina muškaraca uživa u "pravilu šest minuta", odnosno predigri, iako mogu svaki put doći do orgazma i bez toga, u odnosu na 61 posto žena koje ne mogu.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Posvetite se predigri najmanje šest minuta pre nego što pređete na glavni događaj, posebno u heteroseksualnim vezama, savetuje The Sun.

Studija sprovedena na 1500 Kanađana pokazala je da će oni koji su pre seksa uživali u predigri od najmanje šest minuta, biti više seksualno zadovoljni od ostalih.

Istraživanje koje je naručila fabrika koja proizvodi prezervative i Kanadsko veće za seksualno informisanje i obrazovanje, utvrdilo je da većina muškaraca uživa u "pravilu šest minuta", iako mogu svaki put doći do orgazma i bez toga, u odnosu na 61 posto žena koje ne mogu.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

Pravilo kaže da što su seksualna iskustva duža, to su zadovoljnija oba partnera. Prema Robin Milhausen, profesorki koja izučeva seksualnost na Univerzitetu u Guelphu, trebalo bi težiti predigri od minimalno šest minuta.

- To je jednostavna stvar koja može poboljšati seks i vezu, a nimalo ne košta - rekla je prof. Milhausen.

Studija je takođe pokazala da je 56 posto muškaraca i 55 posto žena zadovoljnije seksom, ako se nakon toga maze s partnerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading