Uz "most" pozu snažan vrhunac je zagarantovan - samo je potrebno da uradite jednu stvar

Autor: Prva, Republika

Lifestyle

11.05.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poza u seksu koja zahteva veliku pokretljivot ženskog partnera, jer treba da realizuje akrobatsku poziciju, poznata je kao "most poza". Najbolje od ruke ide ženama „atletskog tipa“ koje umeju da naprave most stojeći ili savijajući se pozadi dok ne postave šake na tlo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako žena nije dovoljno utrenirana, "most" može da se izvodi počevši sa poda, a odatle je mnogo jednostavnije. Legne se na leđa sa tabanima naslonjenim na pod, kao i šakama koje su iznad glave. Odatle će početi da se napreže nogama i rukama dok ne podigne telo u lučnom obliku.

U tom položaju, muškarac joj se približava, staje na kolena iza nje i penetrira. Budući da je ona pod tenzijom, ne mora da je drži, pa stoga ima slobodne ruke da je po volji stimulira.

Užitak se kod nje koncentriše sa jedne strane na zategnutost svih mišića tela, i sa druge na duboku penetraciju i na mogućnost da oseti celu vaginalnu i abdominalnu zonu obgrljenu telom muškarca. Pored ostalog, položaj mosta dozvoljava i analni seks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading