Veličina je i te kako BITNA: Ova BROJKA, ŽENE dovodi do ORGAZMA!

Autor: informer.rs, republika.rs

Lifestyle

02.07.2020

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko puta ste samo čuli da veličina nije bitna?! Hmmm, sudeći prema najnovijoj studiji, ova izreka daleko je od istine.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Stranica Big One Datin sprovela je istraživanje u kojem je učestvovalo 4.761 žena i morale su odgovoriti na samo dva pitanja vezanih za poslednji seksualni odnos koji su imale:

- Koliko je bio velik?

- Jesu li doživele orgazam?

I magična brojka bila je - 20 centimetara (to vam je negde kao veličina A4 papira). Čak 44 posto žena koje su imale iskustvo s penisom te dužine doživelo je orgazam.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da vam bude malo lakše, studija je takođe pokazala da je penis dužine 28 centimetara zadovoljio tek 30 posto žena, a isti postotak otišao je i onima s penisom od 10 centimetara.

- Da, veličina penisa je važna, ali treba znati i s njim upravljati - napisala je jedna od učesnica. Druga je dodala da veličina pomaže, ali da isto tako ima jako puno velikih penisa koji ne znaju iskoristiti svoj potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading