Napravili nalepnicu za penis da daje veći užitak od kondoma

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

25.12.2017

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na tržištu se pojavio proizvod za povećanje seksualnog uzbuđenja za koji proizvođači kažu da će korisnicima vratiti "osećaj u seksu". Proizvod se zove Jiftip i prilično je kontroverzan.

RepublikaFoto: pixabay.com

Mana je što ne štiti od polno prenosivih bolesti, a ni od trudnoće

Jiftip je svojevrsna nalepnice koja se lepi na vrh penisa, zadržava spermatoziode prilikom ejakulacije i na taj način povećava seksualni užitak među partnerima. 

Proizvođači navode da je pre upotrebe potrebno da očistite penis, zatim stavite nalepnicu na vrh i odlepite zaštitni sloj na poleđini. Upozoravaju i da ovaj proizvod nije budućnost kondoma i da je u procesu testiranju iako je već u prodaji.

Mana je što ne štiti od polno prenosivih bolesti, a ni od trudnoće. 


- Kod kondoma semena tečnost ostaje u kondomu. Kod Jiftipa nakon ejakulacije nema tog potrebnog prostora u koji će otići semena tečnost. Jedina opcija je da curi oko ivica. Takođe, lako se odvaja od penisa tokom seksualnog odnosa - rekao je dr Leri Lishulc, profesor urologije na Univerziteta "Baylor" u Hjustonu za magazin "Men's Health".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading