OBRATITE PAŽNJU: Jedan njegov potez otkriva da li je DOBAR U KREVETU!

Autor: Republika

Lifestyle

31.01.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći po najnovijem istraživanju, način na koji se muškarac rukuje može da vam da prilično dobru predstavu o tome kakav će biti u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Jak stisatk je dobar znak snage mišiće, ne smao u gornjim, već i u donjim "ekstremitetima" jer zbog gubitka te mišićne snage može da dođe do erektilne disfunkcije.

Zaključak istraživača je prilično prost - muškarci sa slabijimi stiskom priliokm rukovanja imaju znatno veći rizik od umerenih do ekstremnih problema sa erekcijom.

Ako vaš dragi ili potencijlani dečko imaju problema sa stiskom, dobre vesti su da fizička aktivnost može da promeni stvari jer smanjuje rizik od erektilne disfunkcije za 25 odsto.

Ako je verovati rezultatima, čvrst rukohvat je više nego dobra garancija da muškarac neće imati problema u krevetu, kao ni rizik od erektilne disfunkcije kasnije u životu.

Istraživači su otkrili da svako povećanje od 5 kilograma u snazi stiska čini da muškarac bude 18 odsto manje u opasnosti od problema u spavaćoj sobi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading