NE DOZVOLITE DA VAM OVE STVARI UPROPASTE SEKS: Pripremite se unapred za strastveni užitak

Autor: Republika

Lifestyle

25.03.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje neke navike koje ga mogu da pokvare ili pak izazovu neželjene posledice posle seksa.

RepublikaFoto: pixabay.com

1. Depilacija

Ako planirate da provedete vrelu noć sa partnerom, za ovaj trenutak trebalo bi se pripremiti nekoliko dana ranije, barem što se depilacije tiče. Tokom seksualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju, ali i prekomernom znojenju.

Upravo zbog toga koža će se iziritirati, a osetljiva područja od depilacije vrlo lako mogu da se upale, prenosi "Zadovoljna".

2. Lek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika deluju tako da opuštaju telo. Ovaj lek ima snažno dejstvo i na vašu sluznicu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne duplje pa tako i sa vašim intimnim područjem. 

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega seks neće biti prijatan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi usko povezuju i sa orgazmom, što znači da će žene tada teže i gotovo nikako doći do željenog vrhunca.

Isto važi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermotozoida do jajašca.

3. Trpeti odlazak u WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, a osećate potrebu za odlazak u wc, nemojte da trpite.

Bešika je smeštena blizu vagine i svaki pritisak na nju itekako ćete osetiti, zbog čega seks neće biti toliko prijatan i opušten.

Isto tako, ako vam se piški tokom seksa mokraćni kanal i bešika su opterećeni i puni tečnosti zbog čega je opasnost od upale bešike uzrokovane seksom puno veća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading