TRANSVESTITI OTKRIVAJU NAJINTIMNIJE DETALJE: Seksualni odnosi posle promene pola!

Autor:

Lifestyle

03.04.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodne osobe žive u pogrešnom telu dokle god ne urade operaciju promene pola. Tek tada se osećaju prirodno i konačno mogu sebi da udovolje. Kako se oni osećaju nakon promene pola zanima mnoge, a neki od njih su odlučili da progovore o tome.

RepublikaFoto: pixabay.com
Seksualni odnosi posle promene pola

Otkrili su najintimniji deo sebe i opisali kako je izgledao prvi seks nakon promene pola.

Dalija - promenila pol u 25. a sada ima 36 godina

- Moj prvi put pre promene pola je bio neplaniran i uzbudljiv, mada nije bio potpuno prijatan. Prvi partner mi je bio potpuni stranac kog sam upoznala na putu ka biblioteci. Bio je stariji od mene i mislila sam da ima više iskustva, ali ga nije imao. Trudila sam se da sakrijem svoje "muške delove", jer sam htela da on bude dominantan. Sve je bilo tako nespretno, ali smo spasli stvar tako što smo se zavalili na sofu i gledali film. Kasnije smo nastavili gde smo stali i drugi put je bio bolji.

Posle operacije, sam se plašila da imam seks sa svojom "novom vaginom". Pokušala sam da se samozadovoljavam, kako mi je lekar rekao, ali je to bilo bolno. Pokušala sam da odložim seks, ali je moj dečko sve to sa promenom pola prihvatio. Kada smo konačno imali seks, pokazalo se mnogo bolje, nego kada sam bio muškarac i kada sam pokušavao da sakrijem svoje "muške delove". Osećala sam se kao da nikada nisam imala muške delove, osećala sam se kao "stvarno ja" - rekla je Dalija.

Sidni Čejs - promenila pol u 21. a sada ima 24 godine

- Moja prva devojka i ja smo odlučili da imamo seks kada sam imala 15 godina. Ona je preuzela kontrolu, privlačila me je, ali sam ja samo ležala jer me nije privukla uloga koju je trebalo da igram. Volim da budem i sa ženama i sa muškarcima, ali u ovom slučaju se očekivalo da budem dominantan muškarac, to mi se nikako nije svidelo. Sve u svemu, seks pre promene pola je bio kao seks sa skijaškom opremom. Bilo je jako neprijatno jer sam bila neuravnotežena u svojoj muško - ženskoj energiji, a svako mora imati balans i ravnotežu.

Nakon operacije i hormonske terapije, celo moje telo je počelo da sija. Seks se potpuno promenio, ranije nikada nisam imala reakciju na seks, a sada sam baš reaktivna i sigurna u spavaćoj sobi - rekla je.

Oliver - promenio pol u 31. godini a sada ima 32 godine

- Gubljenje nevinosti prvi put mi je mutno, uglavnom zato što sam bio pijan. Ipak, nekoliko stvari mi je bilo jasno, mrzeo sam svoje telo i tražio sam mrak da se sakrijem. U početku sam mislio da sam gej jer su me privlačile žene, mislio sam da moram to da sakrijem. Zbog tog sam odlučio da izgubim nevinost sa momkom kog sam upoznao na zabavi. Jedino čega se sećam je da je bio malo stariji i da se sve završilo jako brzo.

Prvi put kada sam imao seks nakon promene pola, bilo je neverovatno. Tretirali su me kao muškarca i osećao sam se prijatno. Uživao sam. Bio sam trezan, svetla su bila uključena i konačno sam shvatao kakvo sve to ima značenje - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading