Da li muškarci više vole MLAĐE ili STARIJE žene?

Autor: b92.net

Lifestyle

14.04.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez obzira na to da li su i oni sami u četrdesetim, pedesetim ili šezdesetim godinama, muškarci su i dalje spremni da započnu vezu sa mlađom ženom, a prema istraživanjima granica ispod koje više ne bi išli jesu žene mlađe od 22 godine. Ali, to ne znači da će uvek birati samo žene koje su nekoliko decenija mlađe od njih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Studija sprovedena u Finskoj potvrđuje da žene zanimaju muškarci koji su bliži njihovim godinama, ili nekoliko godina stariji, odnosno mlađi. 

- Ovi rezultati se mogu objasniti kao posledica evolucija. Muške seksualne strategije oblikovane su na način da uključuju interes za plodne i mlade žene - objašnjava autor istraživanja Žan Antfolk. 

Žene su obično izbirljivije što se tiče odabira seksualnih partnera, pa muškarci često ne bi mogli da pronađu odgovarajuću partnerku da traže isključivo one u svojim dvadesetim. 

Istraživanje je imalo nameru da dokaže da muškarci nisu toliko opsednuti potrebom da uz sebe imaju mlađu ženu kao što se to mislilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading