Zašto muškarci povećavaju penis i koliko košta to zadovoljstvo kod nas?

Autor:

Lifestyle

02.06.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povećavanje penisa više nije retkost ni kod nas. Tako se muškarci za ovu intervenciju opredeljuju kako zbog veličine tako i zbog samopouzdanja, pa i samog odnosa sa svojim partnerkama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Dvojica eksperata iz ove oblasti, blizanci doktor Roberto Viel i doktor Mauricio, imaju prilično neuobičajen porodični posao – njih dvojica su vlasnici klinike za plastičnu hirurgiju specijalizovanu za ponećanje penisa.

Inače ljubitelji plastične hirurgije, braća su i jedan drugome radili korekcije ne bi li što više ličili.

Ono što negiraju jeste da im je potrebna operacija penisa. Oni su se susretali sa pacijentima kojima su radili tu korekciju i kažu da su videli različite "oblike" i "veličine" kod pacijenata.

  • Neki od njih imali su sindrom mikropenisa kada se penis nije dovoljno razvio. Ovaj poremećaj pogađa 0,6 procenta muške populacije dovodi do veličine penisa u erekciji manjeg od 7cm.

- Viđao sam tako nešto, ali ne često. To su penisi koji su dugi 3 ili 4cm, rekao je doktor Roberto.

Braća kažu da su njihovi pacijenti uglavnom muškarci čija je dužina penisa oko proseka ili nešto ispod proseka.

- Prosečna dužina je 8 cm kada penis nije u erekciji i oko 12 cm u erekciji. Problem je u tome što se mnogi muškarci sa ovom dužinom ne osećaju dovoljno "velikima" pa traže nešto više. Viđao sam i muškarce koji imaju veći penis od proseka, ali nisu bili zadovoljni i hteli su još iako su im svi rekli da je to skroz ok veličina. Želje pacijanata su za mene zapovest - dodao je on.

Takođe pacijenti često govore im je ovaj zahvat spasio brak. Nisu njihove supruge postale srećnije samo zbog tih dodatnih centimetara, već i zbog činjenice da su njihovi muževi dobili dodatno samopouzdanje, što je uticalo i na njihovu aktivnost  u krevetu.

Doktor Roberto koji je od 1991. godine izveo preko 3.000 korekcije penisa kaže da je to velika injekcija za samopouzdanje kao i za uživanje u seksu. Operacija povećava i dužinu i obim penisa bez uticaja na seksualnu želju i osetljivost. Radi se u lokalnoj anesteziji i pacijent ide kući istog dana.

Kako bi se povećala debljina penisa, mast iz nekog dela tela pacijenta ubrizgava se u penis. Često lekar mora da obuzda želje pacijenata koji žele ekstremna povećanja s obzirom da penis može da se produži za 2 do 5cm kada je erekciji.

  • Glavni razlog zašto oni to žele nije seks, jer je sa njim sve u redu, već zato što žele da se osećaju bolje u svojoj koži i da imaju šta da pokažu na plaži. Samo prošle godine doktor Roberto je izveo 300 operacija povećanja penisa, što je najmanje 5 operacija nedeljno, piše Daily star.

On je istakao da nema ništa protiv penoplastike i da voli svoj posao jer tako usrećuje ljude i voli lepotu pa se trudi da njegov rad bude što bolji i lepši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading