NAZIVATE LI PARTNERA U SEKSU "TATICE"? Evo zašto to neki rade

Autor:

Lifestyle

27.06.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdisanje reči "tatica" u spavaćoj sobi je još uvek tabu. Ali, to nije toliko bizarno kao što to mislite. Prema sekspertu Džeklin Helier, nastrano tepanje tokom seksa nije toliko problematično kao što bi vam se to moglo učiniti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Da li ga to pali?

Zapravo, psiho-seksualni terapeut Helier tvrdi da ljudi koriste taj nadimak kao još jedan oblik igranja uloga.

- Angažovanje u ovoj zameni uloga je njihov način da se opuste i budu ranjive. Na kraju krajeva, seks je samo još jedan način da se oslobodite svakodnevnog stresa. - kaže Helier.

Još jedan razlog zbog kog žene uzdišu "tatica" tokom seksa je zato što to simbolično značenje govori o stanju odnosa osoba koje imaju seks.

- Očevi se brinu o devojčicama, podržavaju ih i potvrđuju. Nazivanje partnera "tata" ima veze sa tim što se partneri u tom odnosu uvažavaju.- kaže Džeklin.

Znači, to znači da se žene osećaju voljeno i sigurno. Zapravo, prema seksualnom istraživanju, muškarci vole da ih žene tokom seksa nazivaju "tatica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading