PREPOZNAJTE SRODNU DUŠU: 5 ZNAKOVA DA JE SUSRET SUDBINSKI

Autor:

Lifestyle

04.08.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronaći srodnu dušu je malo teže, ali ako se prepoznajete u ovom tekstu, slobodno odahnite jer vi ste je već pronašli.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vas dvoje ste uvek na istoj frekvenciji

I ne, pritom ne mislimo na to da naručujete isto jelo ili piće, nego na milion podudarnosti s kojima se susrećete svakoga dana. Možda je to zajednički ukus za filmove, knjige ili muziku, možda delite iste želje i snove. Šta god bilo u pitanju, vi živite kao jedno.

Osećate da uz njega svakodnevno napredujete i rastete 

Srodna duša ne znači idealnu vezu u kojoj nikad nema razmirica i svađa, jer svi jako dobro znamo da savršenstvo ne postoji. Ali zahvaljujući njegovoj podršci, ohrabrivanju i dobronamernim kritikama, iz dana u dan postajete sve bolja osoba. I zahvalni ste mu na tome. 

Nema toga šta on o vama ne zna

On vas verovatno poznaje bolje nego što znate sami sebe. On zna koliko vas plaši što se polako pretvarate u svoju mamu ili koliko želite da napustite sigurnost stalnog zaposlenja i izgradite sopstveni posao. On zna da plačete kao kišna godina svaki put kada gledate "Beležnicu" i da vam gledanje serije "Seks i grad" dođe kao terapija. I ono što je najvažnije, ne osuđuje vas ni zbog čega već vas voli upravo takvu kakva jeste. 

On je prva osoba koja zna svaku veliku i malu novost u vašem životu

Ne zato što mislite da morate nešto prvo da javite njemu, nego zato što to stvarno, jako želite. Kada dobijete posao, povišicu ili unapređenje, prvo zovete njega, a on je i prva osoba s kojom želite da proslavite sve lepo što vam se događa. Vaša srodna duša uvek će biti u toku sa svim novostima u vašem životu, kako onim pozitivnim, tako i onim negativnim, malim i velikim. 

Čita vas kao otvorenu knjigu

Možda ne može da čita vaše misli, ali je najbliže tome što možete zamisliti. Dovoljno mu je par sekundi u vašem društvu da bi znao da vas nešto muči, da ste zbog nečeg uzbuđeni, zabrinuti ili osetljivi. I koje god vaše trenutno stanje bilo, on uvek zna najbolju ideju kako da vas razveseli, nasmeje, oraspoložiti ili uteši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading