4 SIGNALA DA VAM SE VEZA RASPADA!

Autor:

Lifestyle

11.08.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste počeli u vezi da se osećate nestabilno i nesigurno, pokušajte da otkrijete uzrok. Ispitajte sledeće četiri stavke i možda će vam biti lakše da zaključite da li želite da radite na vezi ili ste zajedno po navici

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Komunikacija

Ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspeh bilo kog odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do porodičnog. Ako primetite da se u poslednje vreme ne smejete istim stvarima i da vam se priča svela na dogovaranje oko jela ili mesta gde ćete se naći, sedate i ozbiljno porazgovarajte.

Vidite samo mane

Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom. Pokušajte da se usmerite na vrline svog partnera i setite se zašto ste sa njim u vezi.

Spremne za svađu 

Ako primetite da ste stalno mrzovoljne i nervozne i spremne na svađu s partnerom čak i oko sitnica, razmislite da li tu leži neki dublji problem. 

Nemate vremena

Ne sećate se kada ste poslednji put bili zajedno u bioskopu, pozorištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promenilo i razgovarajte s partnerom o promeni tog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading