MUŠKARAC OVE STVARI NIKADA NE IZGOVARA NAGLAS!

Autor:

Lifestyle

21.08.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činjenica je da postoji mnogo toga što muškarci nikada neće reći naglas ili priznati ženi. Oni to radije drže u tajnosti ili izostavljaju neke detalje koji bi mogli da povrede vaša osećanja ili da uzrokuju neke probleme. Međutim, gledajte na to isto kao da vi same imate neke tajne koje ne odajete dečku. To je sasvim normalno.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Evo nekih malih tajni koje nećete nikada ili ćete veoma retko čuti da govori vaš dragi - naglas.

Gledanje drugih žena

I nemojte da se pravite da vas to iznenađuje. To svi znate i činjenica je da muškarci (kao i žene) vole da pogledaju i okrenu se za ženom koja dobro izgleda. To je urođena reakcija, potpuno izvan kontrole, i što je još važnije - sasvim je nebitna. Nemojte to da uzimate k srcu. Svaki normalan muškarac ima potrebu da pogleda druge žene, a sve dok je samo to u pitanju zaista nemate oko čega da se brinete.

Pornići

Ne često, ali muškarci vole porniće. I zapravo žele da ih žene gledaju sa njima. A bili bi i te kako srećni da žene napokon prihvate činjenicu da muškarci jednostavno gledaju porniće. I da tu nema neke veće rasprave. Ne zato što im vi niste privlačne, već ih vole i njima to ne predstavlja nikakav problem ili nešto neobično. A iz istog razloga ne bi trebalo da zabrinjava ni vas.

Vreme za sebe

Ima žena koje ni u kom slučaju ne žele da ostave dragog samog, a kamoli da izađu bez njega i slično. Nemojte da budete jedna od njih. Muškarci to naprosto mrze. Jedna od boljih stvari koju oni vole je i da provode vreme sami. To znači da oni tada mogu da rade šta god žele - bez vas. Nebitno da li se radi o igranju igrica na kompjuteru, čitanju knjige, izlasku na pivo sa ortacima - nemojte to da im uskraćujete. Uz to, mala odsutnost je dobra. Više ćete da nedostajete jedno drugom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Bitni razgovori

Iako se ponekad čini da muškarci zaista ne vole da razglabaju o "važnim" temama, nije tako. Oni su srećni kada pokrenete teme koje se tiču veze, braka, dece... Naravno, ako to učinite u pravo vreme. Muškarci poštuju teme velikih razgovora, a pogotovo kada to učinite opušteno i bez pritiska na njih. Pritisak zaista ne vole.

Previše šminke

Priznajmo, žene znaju da preteraju sa šminkom. A muškarci to uopšte ne vole. Još sat vremena nakon što vas je poljubio razmišlja o tome da li ima vašu šminku na svojim usnama. Ko bi to želeo? Nemojte da preterujete sa šminkom, pogotovo kada ste same s njim.

Pažnja drugih muškaraca

Možda se ponekad i prave da ne vide, ali zapravo sve snimaju očima, pa tako vide i kad vas drugi muškarci odmeravaju. To izaziva u njima osećanje između ponosa i ljubomore.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vole komplimente

Od žene koju vole muškarci obožavaju da čuju kompliment. Isto kao što bi oni vama rekli da izgledate sjajno, tako i oni vole da čuju poneku lepu reč na svoj račun. To će im izmamiti osmeh na lice, bićete im draže, a i više će se truditi oko vas. Pohvalite ih, recite im koliko ih volite, koliko su divni i svašta nešto - isplatiće se, verujte.

Trema pred prvi seks

Naravno, izigravali su da nisu uopšte nervozni pred prvi seks. Ali kopkale su ih razne stvari i činjenica da se možda ne osramote, da vas ne iznevere i slično.

Gubitak volje

Da, moguće je i da muškarci izgube želju za seksom. Ponekad su i oni umorni i pod stresom i jednostavno nemaju volje. Nemojte zato odmah da mislite da je u vama problem ili da nešto nije u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading