NISTE SIGURNI DA LI STE U PRAVOJ VEZI? Proverite ove 3 stvari

Autor: Republika

Lifestyle

31.08.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav nije ono što vidimo u romantičnim komedijama iz Holivuda. Naprotiv, prepuna je izazova, ali i nagrada. Ako niste sigurni kakva je vaša veza, proverite da li sa partnerom delite ove tri emocije:

RepublikaFoto: pixabay.com

Radost 

Vidite ga, zenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmeh, a srce počne jače da kuca. Sretni ste što ga vidite? To je jedan od znakova da imate pravu ljubav. 

Možete vi biti pozitivna osoba, ali istinsku radost teško je odglumiti, a duboko u svom srcu znate jeste li sretni s nekom osobom ili ne. 

I naravno, ne mislimo na radost zbog dobijanja materjalnih poklona, već na onu koja je izazvana time što se nalazite pokraj čoveka kog volite. 

Unutrašnji mir 

Život je prepun uspona i padova, poslovnih drama, privatnih zavrzlama i drugih stresnih situacija. Imate li nekog ko vas usidruje, smiruje i opušta nakon izazovnog dana? On bi mogao da bude vaša prava ljubav. 

Osoba koja vam pomaže da dostignete svoj unutrašnji mir, vrednija je od zlata. Ne zaboravite i vi da budete primer svojim ponašanjem. 

Strast ... van spavaće sobe 

Strast u spavaćoj sobi je važna za kvalitetnu vezu, ali još bitnije je imati nekog kraj sebe ko će biti strastven i u drugim poljima života. Netko ko će strastveno uživati u svojim hobijima, podsticati vas da istražujete vlastite želje i podupirati vas u ostvarenju svojih snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading