Ljubitelji ovog filmskog žanra su najbolji ljubavnici!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

17.11.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Oklahoma pokazalo je da osobe koje vole da gledaju određenu vrstu fikcije imaju mnogo zreliji pogled na ljubav i seksualne odnose od osoba koje biraju romantične komedije ili drame.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U istraživanju su učestvovale 404 odrasle heteroseksualne osobe, a pitanja koja su im postavljana tražila su od njih da, na primer, imenuju autore iz sedam filmskih žanrova, a potom su odgovarali na pitanja vezana za romantične veze i njihove stavove po tom pitanju.

Osobe koje su, između ostalog, odgovorile da su ljubitelji filmova poput ''Harija Potera'' ili ''Osvetnika'' otkrile su svoje vrlo realne stavove i poglede na ljubav i seks i izjasnili su se šta za njih znači vođenje ljubavi. 


Takođe, osobe koje su izrazile sklonost prema naučnoj fantastici i fikcijskim filmovima i serijama nisu smatrale da svađe u vezi vode njenom kraju i misle da nije u redu menjati partnerove osobine. 

S druge strane, osobe koje su se izjasnile kao ljubitelji romantičnih komedija i drama jasno su dale do znanja da su poprimile mnoge nerealne stavove po pitanju ljubavi koji se većinom vide samo na filmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading