POZNATI RUSKI LEKAR O DEČJEM IMUNITETU: Samo treba da ih pustimo da...

Autor: narodnamedicina.info

Lifestyle

13.08.2017

19:13 >> 15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jevgenij Komarovski, doktor medicinskih nauka, se posvetio pisanjem knjiga vezanih za zdravlje dece. On savetuje roditelje i ukazuje im gde greše kada je u pitanju zdravlje njihove dece.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ne preterujte sa sterilisanjem detetove okoline

 

Smatra da su roditelji i njihovo ophođenje  prema njima bitni za zdravlje dece. Kaže da ih ne treba sputavati i držati u "sterilnim uslovima“. 

To značu da bi trebalo da ih pustite da se igraju i isprljaju. Dakle:

  • Nemojte im zabranjivati da se igraju napolju. 
  • Oblačite ih kako godišnje doba zahteva. 
  • Ako ih želite ojačati i zaštititi njihovo zdravlje, ne kljujkate ih tableticama za imunitet. Već ih hranite zdravo, vitaminima i potrebnim materijama. To je mnogo bolje. 

  • Pobrinite se da budu fizički aktivni. Idite često u prirodu, tamo ćete se malo odmoriti, a deci će prijati da budu na čistom vazduhu. 
  • Deci su potrebni roditelji i zato im pružajte potrebnu pažnju. Informišite se i imajte razumevanja za njihove probleme, koji su možda vama samo sitnice. Tako će dete biti i psihički zdravo. 
RepublikaFoto: youtube.com/ Doktor Komarovskiй
Dr Jevgenij Komarovski

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading