Primenite najlakši način za opuštanje u pokretu pa BUDITE LEPE I VOLITE SEBE

Autor: zenskimagazin.rs, Republika

Lifestyle

09.12.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenom ćete primetiti da takvo "nago" stanje ugodno utiče na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Ljudi koji sebi dopuštaju da uživaju u lepoti svog tela su srećniji, jer žive u harmoniji sa sobom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Volite sebe onakve kakve jeste

Zaljubite se u sebe

Mnogi ljudi, kada vide sebe bez odeće, osećaju neprijatnost, jer nisu zadovoljni svojim telom. Namerno izbegavaju velika ogledala, nakon tuširanja se odmah umotaju u peškir, a na plaži – nose pareo. Ako provodite više vremena goli kod kuće, sami sa sobom, na kraju ćete se zaljubiti u svoje  telo ili ćete postaviti sebi cilj da promenite nešto.

Spavajte nagi i probudite se odmorni

Lekari preporučuju spavanje bez odeće. Dakle, san će biti mnogo jači, jer se temperatura tela smanjuje, a metabolički procesi poboljšavaju, što znači da ako spavate potpuno goli – bolje ćete spavati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ništa lepše od jutarnjeg osmeha na licu

Osećaj slobode je pola zdravlja

Pokušajte da češće organizujete sa svojom voljenim "dane bez odeće", kada se oboje osećate slobodno da provodite vreme goli. Na primer, možete jednostavno da uživate pod pokrivačem!

Budite goli i volite sebe

Ukoliko često gledate svoje telo, naučićete njegove prednosti i mane. Zahvaljujući tome, lakše ćete odlučivati o odeći, jer ćete u tržnom centru već znati kako će stvari izgledati bolje na ovom ili onom delu vašeg tela.

Budite sve što želite

Kada vam se dopada golo telo - onda i život postaje zabavniji. Shvatate da ste lepi i spremni da uradite više stvari, koje verovatno ne biste uradili pre, sa ili bez odeće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading