Preduhitrite starenje kože: U ovoj godini treba da počnete da koristite kreme protiv bora!

Autor: Republika

Lifestyle

06.01.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste mislili kako bore ne bi trebalo da budu predmete interesa jer trenutno uživate u najboljim godinama, možda vas iznenadi činjenica da se mogu pojaviti mnogo ranije

Koža lica je ta koja nepogrešivo oslikava naš stil života i životne navike te joj je potrebno posvetiti više pažnje kako bi se što duže zadržao njen mladoliki izgled.

Ali, često u svojoj nezi lica zaboravimo na "neprijatelje" našoj koži - bore, koje se pojave kada ih najmanje očekujemo!

Kao i kod svakog dolaska nenajavljenog gosta, tako i bore u nama izazivaju određenu frustraciju, a ovi prvi znaci starenja mogu se pojaviti u trenutku kada se osećamo kao da smo tek počeli živeti i najčešće se pojavljuju na području oko očiju.

Iako su bore poslednje što jedna mlada žena želi da vidi na svome licu, one se javljaju kao posledica gubitka elastičnosti i tonusa kože. Ali, taj ishod možete ublažiti pravilnom negom lica koja mora krenuti na vreme!

Zato, ne čekajte prve bore na svome licu da bi u svoju bjuti rutinu uključili preparate koji će preuzeti na sebe bitku protiv bora, već vodeći se onom poznatom 'bolje sprečiti, nego lečiti' u svojoj 26-toj godini krenite s negom te odložite njihov dolazak.

U kasnijim dvadesetima dve kreme su potrebne kako bi odložili nastanak bora na vašem licu, pa koristite hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom tokom cele godine i hranjivu noćnu kremu koja će dodatno nahraniti vašu kožu i održati njnu elastičnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading