DECA ZA MAME: Suzana Perić organizuje osmomartovske radionice za mališane

Autor:

Lifestyle

27.02.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata kreatorka Suzana Perić, posle radionice pod nazivom "Deca deci pomažu" u kojoj su učestvovale beogradske škole i škole za mentalno obolelu i autističnu decu, organizovaće početkom marta novu radionicu pod nazivom "Deca za mame" u susret Međunarodnom Danu žena.

RepublikaFoto: Promo
Suzana Perić sa decom

Program će, kako planiraju organizatori, obuhvatati niz zabavnih i edukativnih sadržaja za decu i tinejdžere. Osmišljen je kao velika praznična zabava za stanovnike opštine Vračar i njihove goste, kao i prilika da se provede što više vremena sa decom.

Foto: Promo

Radionice će se održavati u Specijalnoj osnovnoj školi "Dušan Digalić" 4. i 5.marta u 14.30 sa mnogim gostima i prijateljima iz javnog zivota. Završna svečanost biće održana u prostorijama opštine Vračar u 16.30 7. marta 2019.

Pored Specijalne osnovne škole "Dušan Digalić", u radionicama će učestvovati i Osnovna škola "Siniša Nikolajević", Osnovna škola "Svetozar Marković" i 14. Beogratska gimnazija.

- Kroz crtanje, ples i zajedničke kreativne radionice očekujemo da ćemo postići visoki stepen druženja sa inkluzivnom  decom.  Na radionicama će se praviti novi maštoviti ukrasi, učićemo decu pravljenju mnogih lepih predmeta, cveća od ukrasnih papira, kutica, čestitki - rekli su organizatori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading