Nije "ženski", ali OVAJ SPORT može da izvaja žensko telo do savršenstva!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

22.06.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako živimo u društvu gde žene još uvek važe za nežniji pol, danas su one odvažne, hrabre i sposobne da svoj život žive na najbolji mogući način, boreći se hrabro za svoje mesto pod sunce. A s obzirom na to da smo postale borbene, kada je u pitanju naš život, ništa manje ne posustajemo ni kada je u pitanju sport, pa mnoge žene za omiljenu nedeljnu aktivnost sve više biraju boks.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kada je reč o stresnom danu, koji za sobom svakodnevno ostavlja, gotovo svaka žena, ništa nije prijatnije od pražnjenja negativne energije, a udaranje u boks džak je jedan od najboljih načina da izbacite svu tokom dana nagomilanu negativnu energiju. Uz to, boks je idealan način da svoje telo dovedete do perfekcije, ako ovaj sport postane vaša strast i pristupite mu zaista ozbiljno.

Reč je o sportu visokog intenziteta, idealnom za održavanje kondicije i snage. Iako je reč o agresivnom sportu, kada su žene u pitanju, on može biti veoma zabavan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pored toga što je izrazito efikasan u zatezanju mišića, pomoći će vam da otopite masne naslage sa stomaka i izvajate svoje telo do perfekcije, jer tokom samo jednog treninga aktivirate mišiće celog tela, a kada sa treningom završite osetićete veliko olakšanje.

Ako želite da se oprobate u ovom sportu, pogledajte kako izgleda jedan zaista efikasan trening.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading