MADONU SPASAO POSAO, LOPEZOVA SE ODSELILA: Ovako su poznate svetske dame prebolele raskide

Autor:

Lifestyle

22.07.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica popa priznala je da joj je prekid veze izuzetno teško pao i da je zahvalna što je imala mnogo obaveza, dok je Dženifer pobegla u Džordžiju.

RepublikaFoto: instagram.com/donatella_versace
Kraljica popa je teško prebolela rastanak sa Gajem Ričijem

Raskidi su teški i svako se sa njima bori na svoj način. Kroz težak period u životu prolaze i svetske zvezde, a Srpski telegraf otkriva kako su se neke od najpoznatijih dama osećale nakon raskida i kako su se izborile sa tugom.

MADONA

Kraljica popa je istakla za Roling stoun da je nakon raskida sa Gajem Ričijem imala jednu od najtežih godina.

Posao me je spasao i zahvalna sam jer sam tada bila veoma zauzeta. U suprotnom bih možda skočila sa zgrade. U životu čovek mora da se prilagodi, ali je ovo bilo drugačije, jer su i deca bila umešana. Srećom, sada je sve došlo na svoje mesto.

DŽENIFER ANISTON

 

Popularna Rejčel iz "Prijatelja" rekla je Veniti feru da je nakon raskida sa Bredom Pitom prošla mnogo faza tuge, ali da na kraju sve dođe na svoje mesto.

- Kad pokušavate da pobegnete od bola, on postaje još jači. Ja sam samo ljudsko biće koje prolazi kroz sve ono što i drugi posle raskida. Jedino što mi je žao je to što je ceo svet bio publika. Morala sam da se potrudim da se izdignem iznad toga.

RepublikaFoto: facebook.com/@JennJoannaAniston

KIM KARDAŠIJAN

Supruga repera Kanjea Vesta nije uvek imala sreće u ljubavi. Ona je na svom sajtu nakon raskida sa Krisom Hamfrisom napisala da je ta veza trebalo da se završi ranije, ali da je zbog posla odlagala tu odluku.

- Nadam se da će ljudi poštovati moju hrabrost da javno priznam sve ovo jer nije lako. Jednostavno sam morala da slušam svoje srce i nisam imala nameru da povredim nikog. Veza nije bila bajka o kojoj sam maštala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

DŽENIFER LOPEZ

U svom memoaru "Prava ljubav" Dženifer je otkrila da je nakon raskida sa Benom Aflekom morala da pobegne od svega.

- Preselila sam se na neko vreme u Džordžiju kako bih se sklonila od svega. Tamo sam mogla da razmislim o svemu van očiju javnosti - otkrila je Lopezova, dok je Aflek u intrvjuu za GQ priznao da je nakon raskida imao utisak da mu je neko iščupao srce.

RepublikaFoto: youtube.com/Abraham Mateo

RIJANA

Pevačica sa Barbadosa je jednom prilikom rekla da nema posebnog leka protiv tuge, već da jednostavno dođe dan kada shvati da može da nastavi dalje.

- Sećam se da sam bila u Tramp hotelu u Njujorku. Probudila sam se i shvatila da je najteže prošlo. Bio je to drugačiji dan jer se nisam osećala usamljeno, već sam htela da ponovo obilazim svet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

OPRA VINFRI

Jedna od najpopularnijih voditeljki svih vremena Opra Vinfri u intervjuu za Vajb rekla je da je posle raskida najviše plakala za ženom koja je nekada bila.

- Raskid me je naučio da moram više da volim sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

KEJTI PERI

Kejti je u intervjuu za Prodžekt rekla da je lek za raskid sa Raselom Brendom pronašla u komponovanju pesama.

- Ponekad čovek može biti zaslepljen ekstremnim emocijama. Tragala sam za odgovorima, bila sam depresivna, pomišljala na najgore, ali, srećom, nikada ništa nisam uradila. Nakon raskida sam napisala pesmu "The Grace of God".

RepublikaFoto: youtube.com/ Katy Perry

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading