Žene, nadimak sve govori: Onako kako vam muškarac tepa, tako vas i voli!

Autor: Republika

Lifestyle

31.10.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadimak koji vam je dao vaš partner može mnogo da otkrije o njemu samom, ali i o vašem odnosu. Potražite svoj nadimak i otkrijte koliko možete da verujete svom partneru!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Draga

Muškarac koji ti kaže "draga" spada u grupu onih osoba koje nikada nisu spontane, koje se groze blamiranja i scena u društvu. Pati za visokim društvenim statusom, ali nije duhovit i ne ume da priča viceve. Nije sklon eksperimentisanju u krevetu, ali, naravno, uvek će za sebe da kaže da je najbolji ljubavnik.

Mala

Gleda pravo u oči, i imate osećaj da može da vas zakuca za zid kad vas pogleda. To je naravno primamljivo, ali svaku devojku pomalo uplaši ovakav način zavođenja, jer znate da ćete se istopiti na svaki njegov mig. Ali, pažnja - ovakvi muškarci su klasični ljubavnici, pa ukoliko tražite stabilnu vezu, bežite. Ukoliko ste za neku prolaznu vezu zabave radi, odlično je što ste na njega naleteli... Ali ovde opet - nemojte da se zaljubite!

Zeko, medo, pile...

Muškarac koji ovako tepa - to radi iz navike jer se njemu tako tepalo. Tepala mu je mama, pa neka bivša... On je pravi mamin sin, uzoran i fin da ga komšinice i tetke hvale na sva usta. Ali nedostaje mu samopouzdanja. On nije sposoban za samostalni život, ne organizuje provode, a grozi se i bilo kakve odgovornosti. Najviše voli da provodi duge, ušuškane noći kod kuće. U seksu je veoma konzervativan, oduvek bio i ostao. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Šećeru

Ako vam kaže šećeru, spreman je da ugađa, da vas pazi i mazi. Na sve okolo reaguje grubo, samo je prema vama nežan i fin. Voli to što ste jaki i samostalni, gleda vas kao ravnu sebi, ceni vaše mišljenje. On je zapravo nežna dušica spremna za vezu.

Gospođice

Korporativan tip, na "poziciji" direktora ili nekog menadžera. Ne može da se pohvali lepotom i zgodnim telom, ali to nadomešćuje stavom i odnosom da je svaka žena dama. Nosi markirane stvari, uvek lepo miriše, misli da je lepak za žene. Ali obično se pokaže da nema duha, da sa njim nema smeha i zabave. I često - nema ništa da ponudi sem love, i to onoliko koliko misli da treba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ženo!

Kada najpre u šali krene da vas zove "ženo", pa mu to posle pređe u naviku, znajte da imate posla sa pravim muškarcem. U vama definitivno vidi nešto više od prolazne avanture, ali želi da ide dan po dan. Ne obećava ništa, ali voli i zemlju po kojoj hodate i to i pokazuje. Pristojan je i obrazovan. To je stabilan muškarac koji se ne boji vezivanja. 

Vesnice, Draganice, Milenice

Muškarci koji ovako tepaju obično su zaljubljeni, ali ne žele to da priznaju ni vama ni sebi. Stalno se smeje, optimističan je, nije zainteresovan za političku situaciju u svetu, pali se na brza kola i igrice. On je tinejdžer u telu muškarca... Ovde oprez, jako je zavodljiv tip, ali sa njim u vezi dugo nećete znati na čemu ste... Treba mu vremena da odraste.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Guzo, ribice, mačkice

Drzak i otvoren tip. Vrlo je seksi u tom svom bezobrazluku. Stalno je nasmejan, zavodljivo vas gleda. Stalno citira knjige, filmove, recituje... Filozofira.  Ima savršene manire i neverovatne priče. Voli vas, ali voli sve žene i nikada neće biti samo vaš, iako savršeno zna da upakuje priču da ste vi jedini.

Jovanovićeva, Nikolićeva...

Pravi muž! Tačno zna šta želi. Sport, kubanska cigara, često deluje ljut i drzak. Video je sveta, ali će bez problema da dođe i da vam pomogne da pomerite krevet i ormar. On je iskusan, siguran i pouzdan. Ima osmeh od koga padate u nesvest i uvek prepozna šta vam treba. Opasan je zavodnik, nikada se ne žali na žene, na vas, na posao... Jer on sve može. Ali od žene traži da bude direktna i ozbiljna. Prevazišao je igrice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Hani

Vrlo rasprostranjen tip, misli da će upotrebom što više stranih reči da fascinira. Žensko je u duši, loži se na TV serije, misli da zna sve o životu, a zapravo nema pojma. On zapravo najviše voli svoj kauč, i ako može sve da se odvija tu, odlično!  

Princezo

Ovo su uglavnom malo stariji tipovi, nekada frajeri i glavne faca u gradu. Siguran je u svoju muževnost i svestan je da žene padaju na njega. Opušten je i uglavnom iskren. Kao partner je pouzdan, drag i romantičan. Muškarac koji je isterao sve svoje bubice, pa je zato savršen ako volite malo starije tipove.  

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ljubavi

Muškarac koji vam i pred drugima govori "ljubavi" je čovek koji nema problema sa izražavanjem emocija. Ne želi nikoga da impresionira. I dalje se druži sa ekipom iz osnovne škole, ima svoje mesto za izlaske. Oblači se opušteno i normalno, ne priča puno o svom poslu, uživa u tvom društvu i nije mu poseban događaj to što vas je dodao u svoju ekipu. Prija mu da bude u dugoj vezi. Ali traži posvećenost, pa ako vam se dopada...

Sonja, ovaj Milice

Egocentrik, pravi narcis. Nedovoljno koncentrisan i nezainteresovan. On je lovac na brojke i recke. U stalnoj je trci za dokazivanjem. Prvo sebi, pa onda drugima. Vuče razne komplekse. Nije čak zanimljiv ni za avanturu, jer se toliko vidi da samo to traži da je bezveze da vi sa njim udarite "recku".

Gospođo

Vrlo duhovit tip, sa njim je uvek zabavno, stalno je u velikom društvu. Pije pivo iz flaše. Ne razmišlja mnogo o svom oblačenju, ali ako to tražite od njega, nije mu problem da stavi kravatu. Ma ne opterećuje se tim stvarima. Na njega ne možete da se naljutite, on za sve ima rešenje. Nije materijalista. Od njega možete da očekujete sve najbolje, uživaćete ako volite malo opuštenije tipove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading