Budite originalne i oblačite se prema svom karakteru

Autor:

Lifestyle

12.11.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moda je postala neizostavan deo savremenog života, a posebno kada je u pitanju lepši pol, koji danas na raspolaganju ima gotovo neograničen izbor modnih komada, što je često i uzrok problema. Naime, u želji da budu u trendu, žene često nose komade koji im uopšte ne stoje ili ne priliče njihovim godinama, pa je zato posao stilista više nego opravdan. Međutim, žene u Srbiji ne moraju da plaćaju usluge modnih stručnjaka kada na Instagramu postoje ljudi koji se i te kako razumeju u modu i ne libe se da pomognu ostalim damama da budu obučene sa stilom i to u kvalitetnu garderobu. Jedan od takvih primera je Instagram profil "Kuk i struk" (Žkukistruk), iza koga stoje dve Beograđanke Tijana Lađević i Marina Paspalj, koje obožavaju i razumeju se u modu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Sam naziv je nastao iz potrebe da budemo različite i drugačije i da izađemo iz okvira fešn, butik... Iz tog razloga je naš princip da donosimo komade garderobe koji su kvalitetni, udobni, lepi i, uz to, da pokažemo kakve modne kombinacije mogu da se prave. Izbor kvalitetnih materijala je naš princip poslovanja. Prednost dajemo prirodnim materijalima jer upravo oni pružaju osećaj prijatnosti - kažu modne blogerke za Srpski telegraf i otkrivaju šta jedan stajling čini kompletnim.

- To je nečiji stil, stav, hrabrost i mašta pri kombinovanju odevnih predmeta. I, naravno, "Kuk i Struk". Odeću treba izabrati prema stilu, karakteru i načinu na koji percipira modu. Naša preporuka jeste da trend treba prilagoditi sebi, a ne sebe trendu - otkriva Tijana, koja modele za "Kuk i struk" uvozi iz Italije i Francuske, a na Instagramu pokazuje na koji način oni mogu da se kombinuju za idealan stajling.

Torbe, cipele, kaiš ne moraju da se uklapaju po bojama ili stilu

- Većina naših haljina može se poneti kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti. Haljine koje mi biramo su upravo one koje se uz dobre štikle, odgovarajući nakit i elegantnu frizuru mogu poneti u vrlo glamuroznim prilikama. Ista ta haljina može da dobije potpuno drugačiji oblik ukoliko se iskombinuje sa patikama i velikom sportskom torbom - otkriva Marina Paspalj.

Modni dodaci su važni da bi izgled bio kompletan. Upravo oni govore o nečijem stilu.

- Ono što je trend godinama, a sa čime se i mi slažemo, jeste da torbe, cipele i kaiš ne moraju da se uklapaju po bojama ili stilu. Mogu se poneti žute patike i plava torba, ili crvene štikle i roze kaiš, ili vrlo skupa i elegantna torba na patike. Moda je zabava, budite kreativne i uživajte u njoj - savetuju Tijana i Marina i za kraj otkrivaju koji je to komad odeće koji svaka devojka treba da ima u svom ormaru:

- Nećemo pomenuti malu crnu haljinu niti rolku, koja je po mnogima kraljica stila, niti belu običnu majicu. Smatramo da je neizostavni komad garderobe onaj u kome se vi dobro osećate i koji u vama budi samopouzdanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading