SVE ZA VENČANJE NA JEDNOM MESTU: Revija Suzane Perić na Belgrade Wedding Showu

Autor:

Lifestyle

03.12.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Suzana Perić na predstojećem, 10. "Belgrade Wedding Showu" koji se 7. i 8. decembra održava u hotelu Hilton predstaviće svoju novu bridal kolekciju, nastalu na istom talasu inspiracije kao i pobednička.

RepublikaFoto: Promo foto
Suzanine venčanice će oduševiti buduće mlade koje znaju šta žele

Ova revija uslediće posle velikog uspeha na "Milano Fashion Weeku" gde je za kolekciju "La Perla Bianca" dobila prestižnu nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera.

Ovu kolekciju za mlade čine kreacije koje imaju strukturu oklopa školjke, miris morske soli, mističnost pučine i ukus najboljeg koktela na plaži. Haljine liče "na Suzanu", na sve ono na šta je ona navikla svoje poklonike, a opet su potpuno nove i drugačije.

Osim toga, na jubilarnom "Belgrade Wedding Showu" parovi koji planiraju uskoro da započnu bračni život i žele kreativno da pomeraju granice u skladu sa svetskim wedding tendencijama, na jednom mestu moći će da se upoznaju sa onim šta su ostali modni dizajneri, saloni venčanica, zlatare, poslastičarnice, prostori za venčanja, aranžeri, dekorateri, cvećare i "wedding" planeri pripremili za 2020. godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading