BLJEŠTAVO BELI VEŠ: Jedna divna voćka mala za beljenje dušu dala!

Autor:

Lifestyle

09.06.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite da vam veš bude beo, koristite "čarobni sastojak" koji verovatno već imate u kući! Ovaj "magija" je oduševila ljude širom sveta, a pritom je sve toliko jednostavno, da jednostavnije ne može da bude!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve što vam je potrebno da biste zadržali belinu veša jeste - limun! Sok sveže isceđenog limuna može da vam pomogne da izbelite veš, zahvaljujući limunskoj kiselini koja ima efekat posvetljivanja tkanine!

Ovo je podjednako efikasno kao i korišćenje kupovnih sredstava za izbeljivanje, a daleko jeftinije i pritom potpuno prirodno.

Dodajte pola šoljice limunovog soka u posudu mašine za veš zajedno sa deterdžentom ili praškom za pranje. To će ukloniti potencijalne sive ili žute mrlje na vešu, obnoviti, a potom i sačuvati belinu. I postoji još jedan plus - vaše rublje će da miriše na ovu čudesnu voćku!

A postoji i drugi plus - ostaje vam pola šoljice ukusnog soka, koji je pri tome izuzetno zdrav!

PAZITE! Nikako ovo nemojte da primenjujete na  šarenom vešu, jer sok limuna može da utiče na to da se izgubi intenzitet boje!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading