Da li ste isprobale tonirano ulje?

Autor:

Lifestyle

18.06.2020

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnice lepšeg pola ga i dalje smatraju izborom broj jedan kada je nega lica i nanošenje šminke u pitanju. Ako niste ljubitelj "teške šminke" na licu, koja izgleda kao da na sebi imate masku, trebalo bi da date šansu toniranom ulju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto:Ilustracija

Takođe, ukoliko imate problema sa suvom kožom koja ispod pudera još više dolazi do izražaja, tonirano ulje za kožu je ono što biste mogli isprobati. Osim toga, ako niste dovoljno vešti kada je u pitanju nanošenje šminke, odnosno pudera, ovaj proizvod je kao stvoren za vas, jer ne zahteva predznanje.

Otkako se pojavilo na tržištu, tonirano ulje za lice je potisnulo u drug plan većinu sličnih proizvoda. ovo je jeini proizvod koji vam zapravo može doneti adekvatnu i ujednačenu pokrivenost na licu, bez osećaja težine i suvoće. Činjenica je  da se može pohvaliti listom čistih sastojaka – bez parabena i sulfata, donosi mu dodatne poene. U sastavu ulja su mineralni pigmenti i botanička ulja, poput avokada i jojobe koja hidriraju i ujednačavaju ten. Bočicu je pre svakog korišćenja potrebno lagano protresti kako bi se minerali i ulja spojili, jer imaju tendenciju razdvajanja tokom perioda ne upotrebe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto:Ilustracija

 Ovaj proizvod je sve što vam je potrebno da apsolutno zasijate gde god da se pojavite. Lagano i gotovo neutralno na licu, tonirano ulje s razlogom je postalo nezamenjiv deo dnevne rutine šminkanja devojaka širom sveta. Uverite se i sami.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading