Muškarci su u konstantnom strahu da će žene da urade baš ovo

Autor: Novosti, Republika

Lifestyle

25.06.2020

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psiholozi ukazuju na muške najosetljivije tačke koje kriju kao zmija noge, a nikada ne bi priznali da im smetaju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako su uvek otvoreni za odgovore na brojna pitanja, muškarci neke stvari uspevaju da zadrže samo za sebe. Strogo paze da o nekim temama nikada ne govore.

Ukoliko su emancipovani, uvek se izjašnjavaju da su za jednakost polova. U praksi to, međutim, izgleda potpuno drugačije. Ako njihova supruga ili devojka zarađuje više, osećaju se uznemireno i inferiorno. Zbog umišljene “ugroženosti”, ovakve veze završavaju krahom, a da muškarac ni tada nije spreman iskreno da prizna zbog čega je došlo do brodoloma.

Poput žena, i muškarci kriju svoje nedostatke. Iako bi trebalo da budu sigurni u svoj izgled, čak i kada on nije savršen, u realnom životu nije tako. Za muško samopouzdanje, raspoloženje i osećaj da mogu da osvoje svet, dovoljan je iskren kompliment partnerke. Te rečenice su bolja potvrda njihovog izgleda nego odraz u ogledalu.

Mada to nerado priznaju, muškarci vole kada u upoznavanju i slanju emotivnih iskrica žena preuzima inicijativu. Uglavnom razmišljaju kako moraju da rade “sav posao”, dok žena ostaje pasivna. Držeći se slogana da u stvari žena uvek bira, plaše se da ne budu odbijeni, jer takvu vrstu poraza sebi teško praštaju.

I muškarci imaju svoj savršen seksi scenario. Partnerki ga nikad ne bi otkrili, jer je daleko ekstremniji i eksplicitniji nego što to ume da smisli ženski mozak. O njemu će, možda, progovoriti ako partnerka bude dovoljno taktična, pa je pusti u svoj seksualni svet fantazija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading