SLAVNA ŠMINKERKA OTKRILA TAJNU: Blistajte poput Merilin Monro u samo nekoliko koraka!

Autor:

Lifestyle

19.01.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata šminkerka slavnih, Liza Eldridž je počela da otkriva trikove u šminkanju koje su koristile najveće dive 50-tih i 60-tih godina prošlog veka. Danas nam otkriva one koje je koristila neprevaziđena Merilin Monro.

RepublikaFoto: pixabay.com
Seksi i zanosne

Merilin Monro ili Norma Džin Bejker, bila je američka glumica, pevačica, model i igračica. Glumila je u brojnim uspešnim holivudskim filmovima pedesetih godina dvadesetog veka, a njeno najveće glumačko ostvarenje bila je uloga u filmu Neki to vole vruće.

U vreme njene najveće popularnosti, žene širom sveta su se delile na one koje su se poistovetile ili sa Merilin ili sa Džeki Kenedi. Mnoge su je kopirale ali zbog njene prirodne harizme to je uglavnom bilo nemoguće postići. Magazini i filmovi bili su preplavljeni njenim fotografijama, u kojima je nosila odevne kombinacije, imala šminku i frizure za kojom su žene ludele.

Liza Eldridž je nebrojeno puta u svojim tutorijalima ugošćavala poznate ličnosti i modne ikone poput Klaudije Šifer i Alekse Čang, a sada je odlučila da rekreira izgled najpoznatijih filmskih diva.  Sada je to Merilin Monro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading