HJU GRANT ŽESTOKO ISPROZIVAO PLUS SAJZ MANEKENKU: Bruka na dodeli Oskara, da li je moguće da joj je to rekao?!

Autor: N.J.

Lifestyle

13.03.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se ružno poneo prema manekenki Ešli Grejem.

HJU GRANT ŽESTOKO ISPROZIVAO PLUS SAJZ MANEKENKU: Bruka na dodeli Oskara, da li je moguće da joj je to rekao?!

Foto: Tanjug-AP

Ešli na dodeli Oskara

Sinoć je održana 95. dodela nagrada američke filmske Akademije ili skraćeno Oskar. Među prvima stigla je plus sajz manekenka Ešli Grejem koja je izveštavala sa svečanosti za ABC.

Iako su mnogi oduševljeni njom kao pojavom, to se ne može reći i za glumca Hju Granta. Naime, Ešli je izveštavala sa svečanosti a pitanja su bila upućena i pomenutom glumcu. On je otvoreno pokazao prezir prema manekenki. Zvezda filma "Četiri venčanja i sahrana" učinila je situaciju neprijatnom. Naime, on je toliko kratko i nezainteresovano odgovarao na pitanja da je netrepeljivost bila primetna.

Kada ga je ispitivala o doživljajima sa snimanja, razgovor je tekao ovako:

- Ipak je sigurno bilo zabavno, zabavio si se, zar ne? - pitala je manekenka dok je on samo odgovorio:

- Hm... skoro.

Ona je nastavila da ga ispituje šta je to obukao na šta glumac odgovara "Moje odelo".

Gledaocima je bilo izuzetno neprijatno zbog toka dijaloga, ali su hvalili Ešli kako se snašla. Neki se našalili da ona zaslužuje Oskara jer ga trpi. Drugi su pisali da bi se zbog njegove sramote najpre sakrili ispod stolice, piše "Dejli mejl".

Inače, manekenka je bila u centru pažnje opet zbog stajlinga koji je ponosno nosila. Kažu da ona nikako da skine "golu haljinu", ali je savršeno nosi. Najviše je kritikuju jer krši modne standarde, a broj njenih kilograma stalno se pominje kako bi joj mnogi osporili poziciju koju ima u modi. Stajling za dodelu bio je u skladu sa njenom ulogom, ali se od nje uvek očekuje više. Ovoga puta bila je umerena u crnoj kombinaciji sa neobičnom frizurom, delovala je elegantno i prefinjeno. Ipak to nije pomoglo da se zanemari razgovor sa glumcem koji je učinio njenu ulogu još težom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading