ONA JE NAJBOGATIJA PEVAČICA NA BALKANU: Uzme 92 MILIONA za GODINU DANA, ne zna šta će sa parama, evo šta radi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaradila je milione!

ONA JE NAJBOGATIJA PEVAČICA NA BALKANU: Uzme 92 MILIONA za GODINU DANA, ne zna šta će sa parama, evo šta radi (FOTO)

Foto: Instagram

Hrvatska pevačica Maja Šuput može da se pohvali izuzetno uspešnom 2022. godinom, zahvaljujući poslovnim poduhvatima svojih firmi. Dve firme čiji je vlasnik Maja Šuput donele su joj impresivnu zaradu od 5,9 miliona kuna, odnosno više od 92 miliona dinara.

Firma "Morska diva" - Stub uspeha pevačicine karijere

Maja Šuput Tatarinov je vlasnica i direktorka firme "Morska diva" čiji su prihodi u 2022. godini iznosili 518.312 evra. Ova firma ostvarila je neto dobit od 241.969 evra, što je malo više od 28 miliona dinara. Interesantno je da ova uspešna firma ima samo jednog zaposlenog, a preko nje Maja vodi svoju muzičku karijeru, što dodatno naglašava njen preduzetnički duh.

Foto: Instagram

Hrvatska pevačica Maja Šuput može da se pohvali izuzetno uspešnom 2022. godinom


Uspostavljanje uspešnog poslovnog partnerstva sa suprugom

Pored firme "Morska diva", Maja Šuput je suvlasnica još jedne firme koja se bavi prodajom kozmetičke linije, zajedno sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim. Prošle godine, ova firma je ostvarila impresivan promet od oko 275.000 evra, pri čemu je ostvarena dobit od 30 hiljada evra. Partnerstvo sa suprugom u poslovnom svetu dodatno ističe Maju kao preduzetnicu i uspešnu poslovnu ženu, piše "Mondo".

Maja Šuput je pokazala da pored svoje uspešne muzičke karijere, ima i izuzetan talenat za vođenje poslova, te da je sposobna da ostvari značajan uspeh i u poslovnom svetu. Njeni poslovni poduhvati u 2022. godini predstavljaju inspiraciju i primer za mlade preduzetnike, ističući važnost inovativnosti, upornosti i posvećenosti u ostvarivanju poslovnog uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading