MALIŠANI POZIRAJU, RODITELJI ZARAĐUJU: Deca popularna na društvenoj mreži Instagram

Autor:

Lifestyle

07.10.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klinci su prave mašine za prikupljanje lajkova, a to njihove mame i tate koriste kako bi u džep stavili velike svote novca.

RepublikaFoto: Printskrin: Instagram.com/kcstauffer
4,1 miliona pratilaca imaju najpoznatije bliznakinje na Instagramu

Društvene mreže su postale tako važan deo života modernog čoveka da je za neke ljude život onlajn važniji od onog realnog. Lajkovi su danas veoma bitan segment svakodnevice, a mnogi čak upadaju u depresiju ukoliko ne skupe dovoljno reakcija na postove, najčešće fotografije koje podele sa virtuelnim prijateljima. Zato mnogi roditelji plasiraju u javnost fotografije svoje dece kako bi skupili što više lajkova, a neki od njih i uspeju u toj nameri, pa njihovi mališani postaju internacionalne zvezde pre nego što napune tri godine. Tako postoje dečji Instagram nalozi koje prati više stotina hiljada, pa čak i milioni ljudi. Naravno, ovu slavu mame i tate koriste i da dobro zarade tako što angažuju mališane da snimaju reklame za razne brendove, pa čak dobijaju i uloge u filmovima. Srpski telegraf predstavlja najslavnije klince Instagrama.

kcstauffer (4,1 milion pratilaca)

Bliznakinje Ema i Mila Staufer su sa preko četiri miliona pratilaca među najpopularnijom decom na Instagramu. Profil kontroliše njihova majka Kejti, koja ga koristi kao platformu za kreativnost. Ovu popularnost je porodica uspela dobro da unovči jer su se bliznakinje pojavile u mnogim reklamama za hranu i odeću.

ministylehacker (297.500 pratilaca)

Braća Grej i Vajat Rajker su zvezde ovog profila koji kontroliše njihova majka Kolet. Na profilu se često mogu videti objave o modi, putovanjima i roditeljstvu. Dečaci su postali toliko popularni da je najstariji Rajker već sarađivao sa kompanijama H&M i "Target".

bartymiddelbosch (28.500 pratilaca)

Devetogodišnji Barti Midelboš već ima ugovor sa agencijom za modeling i pojavio se u filmovima kao što je "Tor", a glumiće i u "Akvamenu". Sarađivao je sa brojnim poznatim brendovima, a njegov uspeh dogodio se upravo kada su mu roditelji napravili profil na Instagramu.

coco_pinkprincess (654.000 pratilaca)

Koko je verovatno najupečatljivija sedmogodišnjakinja na Instagramu. Živi u Tokiju, a popularnost je stekla svojim nesvakidašnjim modnim kombinacijama. Najviše se ističu simpatične naočare za sunce, koje Koko nosi na gotovo svakoj fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ellejapan October issue 2018 for @moncler ??? . ?: @akinoriito_i

A post shared by COCO (@coco_pinkprincess) on Aug 29, 2018 at 6:38am PDT

pipersienna (52.600 pratilaca)

Pajper Sejmor prati više od 52.000 ljudi. Njena mama je na predlog starije ćerke njoj napravila profil kada je imala samo šest meseci. Devojčica je oduševila brojne modne kuće i dizajnere koji su ubrzo počeli da joj šalju odeću i dodatke za kosu, a za pojedine fotografije na ovom profilu njena porodica je dobila i 500 evra.

fashion_laerta (milion pratilaca)

Laerta jeste jako mala, ali sa šest godina već pozira kao profesionalac. To se vidi i na slikama na kojima je uvek u profi pozi obučena u skupocenu odeću. Njen profil se procenjuje na vrednost od 27.803 dolara, a to joj je donelo saradnju sa mnogim brendovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful set from @victoriaroadny ? exclusive at @barneysny Shoes from @josefinasportugal Hat @kids_around

A post shared by Laerta (@fashion_laerta) on Aug 19, 2018 at 11:24am PDT

milliebellediamond (194.000 pratilaca)

Stara samo tri godine, Mili Bel je jedna od najpoznatijih klinki na Instagramu. Živi u Australiji i popularnost je stekla oblačeći se u haljine princeza, a omiljena boja joj je pink. Sa samo dve godine našla se na crvenom tepihu zbog saradnje sa brendom "Little Miss Aoki".

hails_world (132.6 hiljade pratilaca)

Hejli Vaskez nije samo zvezda na Instagramu. Naime, ova osmogodišnjakinja je već dizajnerka, model i glumica. Devojčica iz Njujorka se već pojavila u nekoliko reklama, među kojima je i jedna za Niklodeon, a reklamirala je i obuću brendova poput konvers i najki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Curly hair days @mia_devacurl

A post shared by Haileigh's Official Account (@hails_world) on Jun 27, 2018 at 11:03am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading