(HIT VIDEO) DOBRO POGLEDAJTE OVAJ SNIMAK: PUTIN I MADURO U MLADOSTI SVIRALI U ISTOM BENDU?!

Autor: rt.com

Razonoda

05.02.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su ruski predsednik Vladimir Putin i venecuelanski lider Nikolas Maduro zajedno nastupali u sovjetskom bendu još 1980-ih? Ako se može suditi prema materijalu i komentarima na internetu - jesu.

RepublikaFoto: youtube.com/Oleg Parastaev

U muzičkom spotu iz 1987. godine "U zoru" ruskog benda Alliance vide se članovi benda obučeni u stilu osamdesetih sa retro-frizurama. Snimak je ponovo u središtu pažnje zbog događaja u Venecueli.

Spot, koji je prošle godine postavljen na Jutjub , ima više od 200.000 pregleda. Mnogi od onih koji se prisećaju "dobrih starih vremena" veruju da snimak možda govori šta su dvojica svetskih lidera radili pre ulaska u politiku.

Iako pevač i klavijaturista imaju upadljivu sličnost sa političkim liderima (iz mlađih dana), vokale je, u stvari, pevao čovek po imenu Igor Zuravlev. Klavijaturista sa upečatljivim naočarama je takođe Rus. Oleg Parastaev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading