(VIDEO) Mrtvak ustaje iz kovčega: Pastor tvrdi da je oživeo ovog čoveka!

Autor: Republika

Razonoda

27.02.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pastor Alf Lukau je poznat po veoma estradizovanim službama, ali jedan od poslednjih snimaka izazvao je veoma burne reakcije jer prikazuje navodnog mrtvaka koji na pastorov poziv ustaje iz kovčega i hoda na zaprepašćenje gomile prisutnih.

Pastor tokom službe ima čitavu organizaciju oko sebe tako da sve više liči na skupi cirkuski šou, počev od orkestra, zlatnog mikrofona sa cirkonima i narikača.

Međutim, pored ismevanja na društvenim mrežama, snimak navodnog vaskrsnuća naišao je i na veoma ozbiljne kritike, jer je reč o opasnoj manipulaciji.

- Čuda ne postoje, ali očajni ljudi žele da veruju u njih. Ovakve stvari su izmišljene da bi nesrećnim i beznadežnim ljudima izvlačili novac - saopštila je Komisija za promociju i zaštitu kulturnih, religijskih i jezičkih zajednica.

Tri pogrebne kompanije koje tvrde da su izmanipulisane kako bi bile uvučene u prevaru, sada pokreću postupak protiv popularnog pastora.

- Navodni članovi pokojnikove familije saopštili su jednoj od kompanija da su imali spor sa drugim firmama za pogrebne usluge, tako da su želeli da iznajme naš prevoz. Nismo obezbedili kovčeg, niti je pokojnik bio u našoj mrtvačnici tako da nismo imali uvid u umrlicu i druge neophodne papire - saopštili su iz jedne od njih.

Crkva pastora Lukua nije odgovarala na pozive novinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading