(VIDEO) URNEBESNI SNIMCI! Podmićena mlada, naoružana pevačica, tetka koja kibicuje... Ovi ljudi su nas zasmejavali cele 2019!

Autor:

Razonoda

31.12.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži nam se kraj 2019. godine, pa se zbog toga prisećamo najsmešnijih trenutaka koji su obeležili godinu koja je za nama!

RepublikaFoto: facebook.com/RTV/printscreen
Kruševac Geto, naoružana pevačica i deka Dragan

Od fratra koji su cepali Užičko kolo, do pevačice koja je ceo šanžer ispraznila dok je pevala pesmu Viki Miljković, dug je put! Zato pogledajte čemu smo se smejali tokom 2019, a nadajmo se da će smeha biti još više u narednoj.

 

 

1. Ljubavi, upalila mi se neka "žuta slavina", a sipala sam "bezoralni"

Jasno je da su u Srbiji žene za volanom tretirane kao "posebna" kategorija vozača i zasad nije poznato hoće li ta predrasuda ikada biti prevaziđena... Bilo kako bilo, dva momka poznata pod imenom "Geto Kruševac" iskoristila su ovu "škakljivu" temu o ženama vozačima i napravili presmešan video!

 

 

2. Bez špricera ni na onaj svet!

Dragan Kolesarić (83) je u svoj spomenik koji je digao za života ugradio vinsku bačvu i tako je ovaj penzioner, povratnik iz Nemačke, postao hit u regionu.

3.Ludi letnji ples na liniji 17

Na snimku koji je objavljen na Tviteru, jedan muškarac odjednom počinje da se skida nasred gradskog autobusa na liniji 17 u suknjicu na froncle i brushalter od kokosa i - počinje ludi ples!

 

 

 

Pevačica koja je zagrejala srce svakog Srbina

Ne možemo a da se ne dotaknemo pevačice koja je, osim mikrofona u rukama, držala i pištolj na jednoj srpskoj svadbi.

Dok je pevala pesmu "Volim momke koji piju rakiju" ispraznila je šaržer. Svi prisutni bili su u potpunom šoku, a nakon pucačine, usledile su ovacije.

4. A za mladu - 100 evra da kaže "da"

Nišlija Zoran Pešić je tokom same ceremonije venčanja izveo mali performans, uz pomoć sada već supruge Marije, te ju je, neposredno pre nego je izgovorila sudbonosno "da", za svaki slučaj podmitio novčanicom od 100 evra.

 

 

5. Fratri cepaju Užičko kolo

Na radost čitavog Balkana, katolički fratri su na jednoj svadbi u Bosni i Hercegovini odigrali Užičko kolo bez grešeke - milina je gledati ih!

6. Tetka kibicuje piletinu

Nema Srbina koji prati lik i delo Geto Kruševca, a da se nije nasmejao na video gde se jasno vidi ponašanje šire i uže rodbine na srpskoj svadbi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svadba

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac) on Mar 16, 2019 at 3:42pm PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading