(VIDEO) Ove životinje su nas nasmejale do suza tokom 2019. godine!

Autor:

Razonoda

01.01.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama tokom cele godine pojavio se mali milion snimaka životinja u urnebesnim situacijama. Međutim, mnogi objavljeni momenti iz životinjskog carstva bili su posvećeni i borbi za opstanak, a mi smo sabrali njih pet najzanimljivijih u 2019. godini.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Epska bitka psa i mačke!

Pas i mačka važe za krvne neprijatelje, a veliki broj primera najčešće to i dokazuje.

Pogledajte kako izgleda prava borba dva titana...

 

 

2. Šta majmun radi kad se čovek MAJMUNIŠE!

Iako sa majmunima delimo 98 odsto DNK, ova plemenita bića u pojedinim situacijama izgledaju kao da su daleko više evoluirala od ljudi, što se da videti na snimku iz jednog zološkog vrta.

 

 

3. Džinovska svinja napala novinara

Svinja, koja je najverovatnije pobegla s obližnje farme, prvo je počela reporteru da njuška noge, zatim da ga proganja i gricka, dok je on bezuspešno pokušavao da umakne.

4. Ono kad je ljubimac rame za plakanje! 

Na društvenim mrežama pojavila se kompilacija utešnih zagrljaja krznenih prijatelja - dok njihovi vlasnici rone suze, oni svom snagom pokušavaju da ih uteše i smire.

 

 

5. Istorijski trenutak za životinjski svet

Jedan Tviteraš je objavio kratak video-snimak svoje mačke, i to uz opis "Dobila si otkaz!". Izgleda da ovoj mački nije poznata činjenica da bi ona trebalo da lovi i da jede miševe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading