(VIDEO) ZAPLAKAĆETE OD SLATKOĆE! Labradorka svaki dan uhvati bus i ode do psećeg parka, pa se istim vrati kući za nekoliko sati

Autor: Republika

Razonoda

28.01.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eklips je jaka nezavisna ženka labradora kojoj nije potreban čovek da bi radila šta želi.

RepublikaFoto: twitter.com
Eklips glavna njuška u gradu

Ona je poznata po celom svetu po svojoj genijalnosti, pa stoga ima i fan stranu na kojoj ljudi mogu svakodnevno da joj se dive.

Eklips je iz Sijetla i svakoga dana uđe u gradski autobus i izađe kod parka za pse. Tamo se izigra sa krznenim prijateljima nekoliko sati i onda ode na stanicu i dočeka bus za povratak kući.

Njen vlasnik Džef Jang ima potpuno poverenje u nju da će se svakoga dana vratiti kući. Isprva se on vozio sa njom do parka, pa je tako i naučila da putuje, ali na to se odlučila sama kada je jednoga dana ušla u autobus bez njega dok su šetali. Džef se uplašio da se izgubila, ali je odmah otišao do parka i našao je tamo.

A kad naiđe kontrola - ni tad joj ne mogu ništa, jer ima kartu koja joj je prikačena na ogrlicu.

Eklips uživa u samostalnom putovanju dugi niz godina, a građani jedva čekaju da nalete na nju kako bi sedeli pored nje u busu i uživali u maženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading