Pogledajte kako je devojčica, slepa od rođenja, reagovala kada je progledala! 7 miliona ljudi plakalo je zbog srceparajuće scene

Autor:

Razonoda

06.03.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak dvogodišnje devojčice slepe od rođenja pogledalo je 7 miliona ljudi. Na njemu se vidi emotivni trenutak u kome dete prvi put u rukama svoje majke vidi svetlost dana.

RepublikaFoto: facebook.com/Jerry Purpdrank
Heroina koja je pobedila svoju sudbiinu

Njena mama nikada nije gubila nadu da će njena ćerka progledati. Nakon operacije očiju devojčica je dobila tu šansu, a kamere su to i zabeležile.

Medicinska sestra joj je pažljivo skidala zavoje sa očiju i umirivala ju je rečima: "Zdravo, princezo. Zdravo, slatkišu. Još malo pa smo završili".

 

I čim su zavoji skinuti, prestao je plač. Devojčica je pomalo zbunjeno gledala oko sebe i grlila mamu koja nije mogla da zaustavi suze.

Toliko toga je prethodilo ovom momentu, a onda se na kraju sve završilo kao velika pobeda. Emotivan snimak je na Fejsbuku pogledalo sedam miliona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading