(VIDEO) Najbizarnija ljubavna priča: Vijetnamac je toliko voleo svoju ženu da je iskopao njene posmrtne ostatke i uradio OVO!

Autor:

Razonoda

07.03.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča Vijetnamca Le Vana je zaista bizarna! Većina ljudi je misli da je to prevara. Na kraju, teško je verovati da bi neko mogao da iskopa ostatke supružnika sa groblja, vrati ih kući i prespava u istom krevetu sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/ Cuộc Sống Miền Trung
Vijetnamac našao rešenje da se ne odvoji od ljubavi svog života

Ipak, i toga ima u svetu. Le Van spava poslednjih 16 godina sa posmrtnim otacima svoje pokojne supruge ,uprkos protivljenju rodbine i sugrađana, kako on kaže ne planira da je vrati u grob.

Vijtamac Van i njegova supruga venčali su se 1975. Jedva da su se poznavali, a kamoli delili romantična osećanja, ali njihovi roditelji su svoju zajednicu uredili od malih nogu, a ubrzo nakon što se Van vratio iz vojske te su venčali.

Kako su se upoznali, novopečeni bračni par ubrzo se zaljubio i živeo srećno. Imali su sedmoro dece i vodili su štedljiv, ali miran život, sve dok jednog dana 2003. kada je gospodin Van dobio vest da je njegova žena iznenada umrla. Hitno je došao kući, ali jedva je uspeo i da vidi svega par minuta pre nego što je sahranjena.

U početku, Le Van provodio je većinu svog vremena na grobu svoje žene, ali nakon nekoliko meseci počeo je da se brine zbog lošeg vremena i kiše. Odlučio je da je najbolji način da ostane blizu svoje pokojne supruge da iskopa tunel do njenog groba, kako bi mogao da spava pored nje!

Kada su za ovo saznala njegova deca  zabranila su mu da više provodi noći na groblju. Međutim, nije mogao da podnese pomisao da zauvek ostavi svoju ženu.

Jedne noći, Le Van je odlučio da kad već ne može da spava na groblju, sda sa sobom donese ostanke svoje žene. Prvo joj je iskopao kosti i stavio ih u kesu u blizini groblja. Zatim je počeo da pravi šuplju statuu u obliku svoje žene, od gipsa, cementa, lepila i peska, i stavljajući posmrtne ostatke svoje žene u stranu. Zatim je stavio šuplju statuu na krevet i legao pored nje.

Tako da sa  suprugom odnosno njenim ostacima spava poslednjih 16 godina.

Kada su Le Van deca saznala za ono što je uradio, bila su besna i tražila je da vrati telo njihove majke na poslednje počivalište, ali on je odbio rekavši da ne može dalje bez nje. Komšije nisu posećivale njegovu kuću godinama nakon što su saznali da je vratio kosti svoje žene, a neki su čak alarmirali vlasti, optužujući Le Van-a za širenje bolesti.

Policija ga je pokušala ubediti da više puta vrati telo svoje žene na groblje, ali tvrdoglavi se muškarac odustao, pa su na kraju odustali.

On i dan danas uprkos svemu spava sa ostacima pokojne žene te statuu čisti, šminka svaki dan i menja odeću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading