(VIDEO) Evo kako da šetate svog ljubimca za vreme policijskog časa a da ne popijete krivičnu prijavu

Autor: Republika

Razonoda

21.03.2020

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako je uvedena uredba o policijskom času koji počinje u 20 časova, a završava se u 5 ujutro, veliki broj vlasnika ljubimaca ima probleme, jer su ovi navikli da izlaze nekoliko puta dnevno kako bi obavljali svoje fiziološke potrebe.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovakvo stanje, ljubitelje životinja je navelo na to da traže razne alternative. Dok su ljubimci bili mali, vlasnici su ih dresirali kako bi fiziološke potrebe vršili isključivo napolju, dok sad moraju da ih uče obrnuto, naravno u vreme trajanja policijskog časa.

Kakvim sve alternativama vlasnici pasa pristupaju, nije u potpunosti poznato, ali se s vanrednim okolnostima kakve su nas zadesile rađaju interesantne ideje.

Naime, na Tviteru je objavljen snimak na kojem se može videti kako je kuče vezano za kaiš koji je zakačen za dron, a vlasniik može, sedeći u svojoj fotelji kod kuće da šeta ljubimca.

 

Kako bi reagovali čuvari reda i mira kad bi ovakvo nešto videli, to ne znamo, ali jedno je sigurno, morate imati dron koji je jači od vašeg ljubimca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading