SVETSKO ČUDO: Penis "nikao" na Alpima

Autor: sickchirpse.com

Razonoda

26.12.2018

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek je smešno kada vidite penis negde gde ne bi trebalo da ga bude, ali vrhunac je jedan drveni koji je neko podigao na Alpima.

Uprkos činjenici da je negde gore na planini i da je uložen značajan napor da se izgradi, niko ne priznaje da ga je napravio, niti da je njegov vlasnik. Čini se da je tvorac zadovoljan da samo sedi i gleda svoje delo iz daljine. iskreno, ne možemo da ga krivimo. 

Penis je prvi put na austrijskoj Očer vrhu otkrila pešak Merik Rot, koja je slike objavila na svojoj Facebook stranici prošlog vikenda. Kao što se mogli očekivati, oni su brzo postale viralne.


Iako u poređenju s planinom ne deluje veliki, neko je morao da uloži značajan napor da ga dovuče na visinu od 1.890 metara gore ili da ga tamo napravi.

Jedan trag je to što je hashtag #Otscherpenis ugraviran u njega s jedne strane, ali to još uvek ne daje objašnjenje na društvenim medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading