(VIDEO) Muškarac u Ugandi zavapio: Ne spušta mi se 6 sati, OVAJ afrodizijak me upropastio!

Autor:

Razonoda

12.01.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija u Zambiji prekinula je proizvodnju pića koje reklamira kao snažan afrodizijak pošto se korisnik u Ugandi požalio na srčanu aritmiju i erekciju koja je, prema njegovom mišljenju, trajala - malo predugo.

RepublikaFoto: youtube.com/ 2nacheki
Reklama za napitak koji diže iz mrtvih

- Prekinuli smo i proizvodnju i distribuciju i otvorili internu istragu - objavila je kompanija Revin Zambia Ltd.

Ovo piće je omiljeni afrodizijak u Zambiji, ali i susednim državama. Reklamira se kao piće za podsticanje polne moći i sadrži prirodne ekstrakte biljaka đumbir i tongkat, a za oba je poznato da imaju afrodizijačka svojstva.

U Lusaki se piće popularno i nedvosmisleno naziva "sedam sati", ali za jednog Uganđanina to je ipak bilo malo previše.

Nakon konzumacije afrodizijačkog napitka požalio se na palpitacije, hladan znoj i erekciju u trajanju šest sati, zbog koje se zabrinuo.

Ugandska agencija za lekove analizom je utvrdila da piće sadrži i sildenafil, molekul slavne "Viagre", pa je vlada naredila zaplenu svih količina pića i objavila upozorenje stanovništvu.

Ali, vlasnik zambijske kompanije insistira na kvalitetu svog proizvoda, za koji tvrdi da sadrži isključivo prirodne sastojke i poručuje: "U Zambiji sa 'SX Energy Natural Power' nismo nikad imali nikakvih problema".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading