"U moj kovčeg stavi lepu plavušu", "Znači, ovako se umire": Ovo su poslednje reči slavnih ličnosti koje su otišle sa stilom!

Autor:

Razonoda

12.01.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koko Šanel, Sigmund Frojd, Džon Vejn, Volt Dizni, Gručo Marks, Čarli Čaplin i mnogi drugi živeli su sa stilom i umrli su tako, a mi vam predstavljamo poslednje reči nekih od najpoznatijih ljudi koji su ikada živeli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Elvis Prisli je umro u svom kupatilu

Koko Šanel

Slavna francuska dizajnerka i modna ikona Koko Šanel živela je sa stilom, a tako je i umrla. Zabeleženo je da je rekla: "Znači, ovako se umire".

Sigmund Frojd

Izgleda da Sigmund Frojd, otac psihoanalize, ni u svojim poslednjim časovima nije mogao bez posla, piše portal Allday.com.

Slavni naučnik je umirao od raka i izabrao je da mu lekari olakšaju muke i ubrizgaju smrtonosnu dozu morfijuma. Pre nego što je umro rekao je: "Ovo je apsurdno! Apsurdno!"

Džon Vejn

Glumac Džon Vejn bio je poznat po svojoj dobroti i blagoj naravi. Izabrao je da svet napusti kao junak iz nekog od svojih filmova – okrenuo se ka svojoj ženi koja je sedela kraj njegove postelje i rekao joj: "Naravno da znam ko si ti. Ti si moja devojčica. Volim te."

Volt Dizni

Poslednje reči tvorca Mikija Mausa i čoveka koji je milionima dece širom sveta ulepšao detinjstva pomalo su misterija. Naime, reč nije o onome što je Volt Dizni rekao, nego šta je zapisao.

Dizni je umirao od raka pluća i u svojim poslednjim časovima je zapisao: "Kurt Rasel". Ovu priču potvrdio je i sam glumac Kurt Rasel koji je u to vreme bio tek dete i snimao je za Dizni studio.

Gručo Marks

Glumac i komičar Gručo Marks umro je od upale pluća, a poslednje reči su mu bile: "Ovakav život nema smisla".

Čiko Marks

Gručov brat Čiko bio je još duhovitiji. Rekao je supruzi: "Upamti dušo, ne zaboravi šta sam ti rekao. U moj kovčeg stavi špil karata, štap za golf i neku lepu plavušu".

Čarli Čaplin

Još jedan komičar izabrao je da ode sa stilom. Prigodno i u skladu sa likom, poslednje reči Čarlija Čaplina bile su šala.

Sveštenik koji je došao da mu da pričest rekao je: "Neka se Bog smiluje na tvoju dušu”, a Čaplin je odgovorio: "Zašto da ne? Na kraju krajeva, ona pripada njemu".

Erol Flin

Erol Flin je bio australijski glumac koji je slavu stekao u prvim decenijama 20. veka. Pre nego što je umro od ciroze jetre u 50. godini života rekao je: "Đavolski sam se dobro zabavljao i uživao sam u svakom trenutku".

Elvis Prisli

Kralj rokenrola umro je u kupatilu svog imanja Grejslend. Izjavio je: “Idem u kupatilo da čitam”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading