GLOBALNI HIT NA INSTAGRAMU: Ova fotografija prikupi do dve hiljade lajkova u minuti, evo i zašto!

Autor: 24sata.hr

Razonoda

15.01.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profil pod imenom World Record Egg uspeo je da napravi nešto što dosad još nikome nije pošlo za rukom

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Kajli Džener (21) bila je vlasnica najlajkovanije fotografije na Instagramu, ali je bez te titule ostala - zbog običnog jajeta!

Naime, profil pod imenom World Record Egg uspeo je da napravi nešto što dosad još nikome nije pošlo za rukom, a to je da sruši rekord najmlađe milijarderke na svetu i fotografijom jajeta skupi više od 18 miliona lajkova, koliko ih je skupila Kajlina objava - fotografija malene Stormi.

- Idemo da postavimo novi svetski rekord lajkova na Instagramu i neka ovo bude najlajkovanija fotografija ovde. Trenutni svetski rekord je 18 miliona lajkova i postavila ga je Kajli Džener, idemo da je pobedimo - piše u opisu fotografije, a Instagram korisnici masovno su počeli da je lajkuju.

Fotografija jajeta na Instagramu se nalazi tek devet dana, a već je prešla u vodstvo skupivši više od 24 miliona lajkova. Rekord je Kajli držala od februara prošle godine, i nije trebalo dugo da fotografija jajeta "pobedi" s obzirom na to da iz minute u minutu prikupi po jednu, dve hiljade novih lajkova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading