Kada jedan sastanak krene po zlu: "Poslala mi je 159.000 poruka, provalila u kuću i legla u kadu"

Autor: Republika

Razonoda

04.02.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeklin Ades (33) je izašla na sastanak s jednim bogatim biznismenom iz Arizone, nakon kojeg je počela da ga opseda porukama. Iako je milioner devojci odmah dao do znanja da neće biti ništa od njihove romantične veze, ona je nastavila da ga bombarduje SMS-ovima.

RepublikaFoto: youtube.com/azfamily powered by 3TV & CBS5AZ
Džeklin Ades

Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje partnera. Nakon prvog sastanka, devojka se zagrejala, ali muškarac nije hteo da nastavi druženje. Tokom idućih nekoliko meseci, navodi da je primio više od sto hiljada poruka, ponekad i više od petsto dnevno.

Biznismen tvrdi da je odgovorio tek na nekoliko prvih poruka koje su bile 'bezazlene'. Poslala je nekoliko romantičnih poruka i priznala da se zaljubila. Nakon toga su krenula pretnje.

- Pretvoriću tvoje bubrege u suši - napisala mu je Džeklin. Muškarac je sve prijavio policiji i blokirao njen broj. Potom je ona s drugih brojeva počela da mu šalje poruke koje su postajale sve bizarnije.

- 'Umrećeš.', 'Prijaviću te.', 'Treba mi novac.', 'Ti ćeš mi ga dati' - samo su neke od pretećih poruka.

Ades je potom i provalila u milionerov dom, skinula se gola i legla u kadu. Kada je stigla policija, pronašli su je u kadi s čašom vina i hranom. Sa sobom je povela i svoja dva psa. U automobilu su joj pronašli nož. 

Pomahnitala žena je uhapšena za uhođenje i provaljivanje, ali poriče sve otpužbe, prenosi Mirror.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading