(VIDEO) Kako su se voleli jedan čovek i jedan pas: Kada vidite ovaj snimak, krenuće vam suze!

Autor: Republika

Razonoda

10.02.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika radost ispunila je jednu porodicu iz Beograda kada su im iz udruženja Beta javili da su posle tri godine potrage, konačno pronašli njihovog voljenog psa.

Zlatni retriver po imenu Ema, posle trogodišnjeg lutanja, opet se našla u svom domu, objavilo je udruženje Beta Beograd na svojoj Fejsbuk stranici. Kako se navodi, ubrzo po dojavi savesnih građana da je pronađen pas koji deluje kao vlasnički iz ove orgnizacije su izašli na teren, nakon čega su se uputili do veterinara koji je preko čipa uspeo da pronađe vlasnike psa.

 

 

Susret između Eme i njene porodice, protekao je dosta emotivno i veselo, a to nije mogla da pokvari ni činjenica da je njeno crce napao crv, međutim, kako su napisali u saopštenju iz Bete, oni veruju da će zlatni retriver i to uspešno prebroditi sada kada se konačno ponovo našao sa svojim najmilijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boban

10.02.2019 23:15

Jedino mom psu verujem i znam da me nece izdati i da ce me uvek cekati.Njemu bih sve dao.