Da li ste među njima? Ovakvi ljudi privlače bogatstvo i sreću!

Autor:

Razonoda

04.03.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada smo neprestano pod stresom i pritiskom, teško se povezujemo sa svetom, sobom i sa Univerzumom. Kada nam je vibracija niska, teže razumemo život i ljude. I tako nastaju različite poteškoće u životu...

Foto: Ilustracija

Što se više razvijamo, što se više otvaramo, lakše podižemo vibraciju, postajemo produktivniji i život teče sa manje prepreka.

Pročitajte znakove koji otkrivaju da vibrirate visokom frekvencijom i samim tim privlačite novac, ljubav i sreću.

1. Jedva čekate da se probudite i krenete u novi dan

Kada imate visoku vibraciju, život je uzbudljiv i puni ste energije. Dobro spavate, budite se naspavani i odmorni i nadahnuti novim danom.

2. Zdravi ste

Telo koje je napojeno visokim vibracijama snažno je i zdravo. Teže se razbolite, a i um jepozitivno usmeren. Imuni sistem je snažan. Kad se razbolite, brzo ozdravite. Prirodno težite zdravom načinu života, izbegavate štetne uticaje iz okoline, nezdravu hranu i brzo "razgrađujete" loše uticaje stresa i emocionalnih trauma.

3. Komunicirate jasno i razumljivo

Sa lakoćom se izražavate i govorite ono što mislite i osećate.

 

4. Imate finansijski temelj

Kada delujete na višim vibracijama, odbacujete ograničavajuće obrasce, lakše manifestujete i ostvarujete obilje u životu, zato imate onoliko novca koliko vam je potrebno za život.

5. Privlačite čudesne ljude u svoj život

U svemiru vlada zakon rezonancije prema kojem slično privlači slično. Ako delujete na visokim frekvencijama, privlačite u svoj život ljude "na istoj talasnoj dužini". Ako ste iskreni prema sebi i drugima, takve ćete i ljude privući u svoj život.

 

6. Živite u skladu sa vremenom

Niste rob očekivanja ni zarobljenik predviđanja kakve bi stvari morale biti. Znate da surfujete na talasima života i prihvatite ono što dolazi. Svesni ste da život nisu naša ograničena očekivanja.

 

7. Intuicija vam je dobra

Znate gde da idete i šta da činite. Imate oštro oko, jasan sluh i osećaj i znate da sledite svoje vodstvo.

8. Dobro izgledate

Kada imate visoku vibraciju, ljubav i poštovanje prema sebi i drugima, vidi se i spolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading