Životinjska pravda: Slon ubio lovca na nosoroge, pa ga lavovi pojeli!

Autor: blic.rs

Razonoda

09.04.2019

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovca na nosoroge u Južnoj Africi ubio je slon, nakon čega su lavovi pojeli njegovo telo, objavile su tamošnje vlasti. Tim za potragu u Nacionalnom parku “Kruger” pronašao je samo njegovu lobanju i pantalone.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Žrtva je išla u ilegalni lov na nosoroge u utorak uveče, zajedno sa još četiri saučesnika, koji su kasnije izvestili njegovu porodicu da ga je ubio slon. Grupa koja je krenula u potragu nije mogla da pronađe njegovo telo, već svega nekoliko ostataka.

- Dokazi koje smo pronašli na mestu pokazuju da su lavovi pojeli njegove ostatke - rečeno je iz služba parka.

 

 

Dva krivolovca - saučesnika žrtve - su uhapšena sa puškama i municijom, objavila je južnoafrička policija.

- Ulazak u "Kruger" ilegalno i pešice nije pametno. Tu postoji niz opasnosti a ovaj incident je dokaz toga. Tužno je videti ćerke kako oplakuju gubitak oca, a što je još gore ne mogu povratiti njegove ostatke - rekao je direktor parka Gren Filips.

Poginuli krivolovac nije identifikovan, dok je protiv njegovih saučesnika podneta optužnica. Istraga njegove smrti je još otvorena, preneo je "CBS njuz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading