Jadan čovek! Otišao sa devojkom na odmor, ona upoznala drugu ženu i udala se za nju!

Autor: Republika

Razonoda

06.05.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Njuton je sa dečkom Pitom obilazila Egipat kada je upoznala Šeron Hjudž u koju se zaljubila na prvi pogled. Njih dve su uskoro produbile prijateljstvo koje je preraslo u vezu, a zatim i u brak.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Bishop on Unsplash
Foto: Ilustracija

Sandra ima 55 godina, a sa svojim dečkom je u vezi skoro 20 godina. Pre nego što je upoznala Šeron nikada nije osećala privlačnost prema ženskom polu, pa ju je ovo otkriće šokiralo. Ipak, najveći šok je doživeo njen dugogodišnji dečko Pit koji je pao u zaborav nakon što su Šeron i Sandra počele da se zbližavaju.

Šeron je istakla kako je oduvek želela da bude nečiji "princ na belom konju", te kako je veoma srećna što je upoznala Sandru s kojom je boravila u istom odmaralištu u Egiptu, gde su se prvi put srele.


- Ona je veliki šarmer, vodila me je na plažu i nosila moje torbe, bila je pravi gospodin - kazala je Sandra dodavši kako je njen savršeni muškarac ustvari žena.

Njih dve su se zbližile u odmaralištu, ali se ništa nije desilo do momenta kada se Sandra vratila u Britaniju kako bi otišla na operaciju. Pozvala je Šeron da je poseti kako bi je pazila, a tada se između njih rodila prava ljubav. Šeron ju je zaprosila na Maldivima, a oduševljena Sandra je pristala. 


Sandrina deca nisu prihvatila njenu novu vezu, ali ona ne namerava dase odrekne svoje ljubavi te već uveliko planira odmor u Egiptu gde će se prisetiti upoznavanja i prvog susreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading