(FOTO) Tuga! Muž joj umro od raka, pa putuje svetom sa njegovim likom na kartonu

Autor: Republika

Razonoda

03.06.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Mišel Bourk iz Australije preminuo je od raka, ali ona nije dopustila da uspomena na njega umre s njim. Naprotiv, Mišel je napravila kartonsku verziju svog muža i sada je sa sobom nosi na put oko sveta, prenosi Daily Star.

Foto: instagram.com/bourke.michelle
Mišel sa svojim "saputnikom"

- Rekla sam mu da ću ga fotografisati i napraviti njegov kartonski lik, te će on na taj način stalno putovati sa mnom - rekla je 58-godišnja Mišel. Isprva je želela da napravi zastavu, ali se naposletku odlučila za njegov kartonski lik, spakovala ga u kofer i s njim putuje već dve godine.

Sa likom preminulog supruga Paula posetila je mnoge države, ali ju je posebno dirnula poseta prestonici Francuske. Rasplakala se ispred Ajfelovog tornja, Pariz smatra veoma romantičnim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#travellinwithcardboardpaul #mosttravelledcardboardcutout - hanging out at Buckingham palace.

A post shared by Michelle Bourke (@bourke.michelle) on Oct 5, 2017 at 3:14pm PDT

Paul je oduvek želeo da proputuje svet, a njegova supruga je odlučila da mu ispuni životnu želju. Ona ga je odvela čak i na koncert Pola MekKartnija, te na Tajland, ali i u London, Njujork i brojne druge lokacije. 

O svojim putovanjima Mišel je napisala dve knjige, te ističe kako njih dvoje uživaju obilazeći svet. Mnogi prolaznici pozdravljaju njenog muža, ali ima i onih koji ne mogu verovati u ono što ona radi. 

- Otkako je umro, previše mi nedostaje, ali je zauvek u mojim uspomenama i mom srcu. Na ovaj način sam ispunila naš zajednički san o putovanjima po svetu - zaključuje Mišel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading