Umesto da pravi žurku za 18. rođendan, tražila je donora sperme: Evo kako se to završilo

Autor: Republika

Razonoda

07.06.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova devojka nije proslavila svoj 18. rođendan onako kako se očekuje - praveći žurku sa mnogo zvanica, na kojoj bi se ispijao šampanjac. Umesto toga, ona je sedela za računarom, tražeći donora sperme na Fejsbuku.

RepublikaFoto: youtube.com/Annie Barter

En Barter je imala jednu opsesiju - iznad svega je želela da postane majka. Nije htela da gubi vreme na traženje "gospodina Pravog", pa je uzela stvari u svoje ruke.

Pridružila se grupi na Fejsbuku gde su žene tražile donore sperme i našla je muškarca voljnog da joj ispuni želju.

En je tako postala najmlađa žena koja je na ovaj način ostala u drugom stanju.

Danas je En (19) samohrana majka osmomesečne devojčice po imenu Anela.

- Godinama osećam da sam u potpunosti spremna da budem majka. Nisam imala momka, ali sam odlučila da to ne bude prepreka za ostvarenje mog najvećeg sna - ispričala je En.

- Shvatila sam da mi niko neće u mojim godinama pomoći da nađem donora sperme, tako da sam odlučila da ga pronađem sama. Pronašla sam Fejsbuk stranicu koja mi je u tome pomogla i razgovarala sam sa ženama koje su imale iskustva u tome.

- Sa muškarcem koji je pristao da donira spermu sastala sam se u hotelu, pokazao mi je svoje doktorske nalaze i sve smo brzo ugovorili.

 Delovao je učtivo, a kada sam ga upitala zašto se odlučio na ovako nešto, rekao je da želi da pomogne ženama koje žele da imaju decu.

- Mnogi su bili šokirani činjenicom na koji način sam ostala u drugom stanju, pogotovo ako uzmemo u obzir moje godine, ali to je bio moj izbor i smatram da nisam pogrešila - rekla je En.

En je dodala da je i ona sama odgajana od strane samohrane majke i da je tek pre dve godine upoznala svog oca, tako da nikada nije ni smatrala da je muškarac neophodan u odgajanju deteta. Ima punu podršku svoje majke i srećna je što se i sama ostvarila u ulozi za koju je, kako je sama rekla, rođena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading